een heleboel beeldjes

Zo, hier een reeks beelden van de aangelegde tuin. Waar alles ooit vol tegels lag, is het nu aangenaam groen. Kijk maar mee.


 


  


  

Reacties

 1. En nu moet het alleen nog groeien :-) Die granietblokken geven de tuin wel cachet. Ik ben benieuwd naar de evolutie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aangename verrassing Hilda om je na zo lange tijd terug te zien bloggen, ik dacht dat je de pijp aan Maarten had gegeven. En dan nu: op mijn gemak je laatste stukjes doornemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wel, het resultaat mag gezien worden. Jullie kunnen nog steeds hier en daar hoekjes veranderen en beplanten tot je helemaal tevreden bent. In een tuin mag je al eens wat veranderen want ook goesting evolueert. veel plezier ermee!

   Verwijderen
 3. ha Ludo, 't was hier inderdaad erg lang stil, 'k wist niet goed hoe ik moest bloggen over een kattenbak van 1000 vierkante meter, maar nu er wat groeit ga ik weer regelmatiger iets posten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind het alvast interessant, ook de dynamiek tussen de verschillende bewoners.

   Verwijderen
 4. Maar amai zeg,in geen tijd een volledige tuin! En ik had de heropleving van deze blog ammer genoeg grandioos gemist! Dat ziet er echt al mooi uit. Hopelijk ook wat plaats voor bessenstruiken enzo? Leuk voor de kindjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ho! Gelukkig wees Boerenerf me op jouw terugkeer in de blogsfeer! En wat is er veel veranderd daar in jullie samentuin! Prachtig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaja Hilda, alweer een jaar geleden…
  Schrijf je vandaag over die ene buurvrouw die vraagt om de bloeiende klaver te laten staan terwijl jij net zo netjes het gras millimetert?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er gaaf uit! Zo ga ik het ook doen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten