kartonnen dozen


Mijn lief en ik hadden tot nog toe elk een plek, en de ene keer sliepen we bij hem, de andere keer bij mij. 't was wel plezant om keuze te hebben tussen een huis in 't hartje van de stad en eentje in een stille buitenwijk, maar ook een heel gedoe met telkens weer tandenborstels inpakken en van die dingen.
En dus zegde hij zijn huur op, stak al zijn spullen in kartonnen dozen en reed hij het containerpark plat met alles wat we dubbel hadden. En nu wonen we samen. Voor echt. Tussen de kartonnen dozen en met drie katten die de kluts kwijt zijn.
Den hof, die moet nu even wachten. Jammer, want mijn vingers jeuken om al dat onkruid stevig te lijf te gaan, maar daar heb 'k nu geen tijd voor. Eerst nog wat dozen uitpakken.


Reacties

 1. Proficiat, en de poezen worden dat wel rap gewend, don't worry. De tijd die jullie uitsparen door niet meer te moeten pendelen kunnen jullie binnenkort aan het onkruid besteden. Voorlopig toch nog, tot het tijdopdoemachientje er is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn voor jullie! En gelukkig gekozen voor de stille buitenwijk, anders was er geen tuin meer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alé 't is nu voor echt ;-) Heel veel plezier daar samen, maak het maar gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoog onkruid is makkelijker uit te trekken dan kleine onkruidjes. En zolang het vol groot onkruid staat, is er ook geen plaats voor nieuw onkruid om te groeien. Kwestie van het altijd positief te bekijken. Hier spreekt een ervaringsdeskundige :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst dozen uitladen, dan onkruid trekken en de lege dozen over de vrije grond leggen tegen het onkruid. ;-)
  Proficiat en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aan die dozen uitladen zijn we nog even zoet, amai, hoeveel spullen heeft een mens eigenlijk nodig? toch een positieve noot, de poezen durven hun schuilplek onder het bed al eens verlaten. dat zijn er toch al twee die geen last meer hebben van de verhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dozen toelaten en wat na een jaar niet vanzelf uitgepakt is (wegens nooit gemist) : gewoon weg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten