trap van vergelijking


Bloemen krijgen: tof
Bloemen kopen: toffer
Bloemen kopen bij Baltimore: nog toffer
Bloemen uit eigen hof: tofst!

Reacties

 1. Groot gelijk, de dalia's doen het bij u ook goed zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bloemen krijgen van *zelf in te vullen*: allertofst!? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gho Lotte, van de zes dahlia's zijn er maar twee uitgekomen, niet echt een succes, gelukkig bloeien ze heel uitbundig!
  Bart: 'k heb dit jaar al wel een paar bosjes bloemen gekregen, maar geen enkel zo schoon als dit zelfgeplukte. Als ze me nu nog willen ontroeren, zullen ze met de grote wapens moeten afkomen (chocolaatjes in hartvormig dooske :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohla, ik heb dahlias zo groot als pompoenen dit jaar, daarachter ziet ge die chocolattekes niemeer liggen of het moet een gigantische doos zijn (type maserati gran cabrio, minstens) ;-)

  'fotopinion' : het wandlicht ook rechts van de vaas had het plaatje misschien nog geweldiger gemaakt dan het al is (en je zou beginnen denken dat je daar toch met het kleurenwiel aan de slag bent geweest - dat doen we al eens onbewust heb ik me laten wijsmaken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier se, er is er ook eentje van photokina teruggekeerd :-)
  en die chocolaatjes hoeven echt niet in een hele grote doos te zitten, zolang ze maar van bij Van Hecke komen (Sweertvaegher mag ook, we gaan niet te moeilijk doen)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet wat er mis is maar nu merk ik ineens dat ik al zeker een maaznd geen nieuwe blogberichtjes van je in mijn dashboard zie verschijnen!!! Heb ik al die toffe berichtjes gemist; da's wa anders dan die chocolaatjes en bloemekes hé! In ieder geval beter voor de lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natuurlijk-rijk en Hilda: ik gebruik niet veel rss, maar ik heb ook heel vaak dat ik naar hier surf, een bericht van een week daarvoor zie staan, en dan een dag later terug keer en ontdek dat je de voorbije 4 dagen elke dag een berichtje hebt gepost, die dus gewoon niet op mijn scherm verschenen. Je bent een geheimzinnig mens hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo raar... echt geen flauw idee hoe dat zou kunnen komen, en dus nog veel minder hoe dat op te lossen valt.
  wie het antwoord kent, ik ben één en al oor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. simple comme bonjour (@hilda && natuurlijk-rijk) : doordat de RSS nog verwijst naar de oude voorennadepijpenla.dinges.kommaarbinnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aaah! dus dat is de oorzaak, maar hoe moet 'k dat veranderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jij niks, d'andere, die hebben oorspronkelijk geabonneerd met http://voorennapijpenla.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss en moeten die aanpassen naar http://projectpijpenla.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
  makkelijkste is gewoon weggooien en opnieuw abonneren... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. voila, en zo is dat mysterie meteen helemaal uitgeklaard, merci merci!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten