shredder!


Een tijdje terug noemde ik Hem nog de grote klootzak, maar nu is Hij aan een charmeoffensief begonnen, alles zit me opeens mee.
Zo kreeg ik dit hele leuke late verjaardagscadeautje: de axt rapid 2000, en zelden was ik gelukkiger.
In geen tijd versnipperde ik al de takken van de berk, verbazingwekkend geruisloos ging dat ook. Oordoppen overbodig.
Daarna probeerde ik het nog met een paar oude en verdroogde takken, maar dat ging al heel wat minder vlot en minder stil, en ik hield het dan ook snel voor bekeken. Met tegenzin, dat wel, want hakselen is fun.
Als je binnenkort hoort over een onverlaat die 's nachts door de tuintjes sluipt en daar hagen en bomen snoeit, dan weet je dat ik het was, op zoek naar meer hakselmateriaal.Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met uwe hakselaar! Gaat ge nog veel plezier aan hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. u bent van harte welkom ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je bij huismettuin klaar bent mag je ook altijd nog naar hier komen. Veel veel meidoorntakken om in frut te draaien! En helemaal gratis hoor, we rekenen daar niks voor aan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo een schattig dingske!
  En vooraleer madam boerenerf me vanavond een stevig plets rond het hoofd verkoopt: ik had het natuurlijk op de hakselaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Had ik dat 3 jaar geleden geweten... Ik heb toen zo'n professioneel ding gehuurd (takken tot 15 cm)voor 550 Euro, een volle dag met 4 mensen gehakseld, en 's anderendaags nog een 4-tal uur met 2 personen. Jij had dat gewoon kunnen doen in een maand tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. en als ge die metskuip nu direkt onder de hakselaar zet moet ge geen twee keer rapen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hehe, zo grappige reacties! maar misschien heb ik wel wat tevroeg victorie gekraaid, er zat gisteren een inbreker in huis (baksteen door het raam en al)
  oh well!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oei, hopelijk niet teveel gepikt en of schade ?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. relatieve schade bij ons en dus ook een relatieve opbrengst voor hem, hopelijk gaat hij voortaan uit bedelen om aan zijn fix te komen...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten