schoon shipMet horten en stoten geef ik mijn tuin terug aan de natuur. Soms al wat vlotter dan anders, wanneer ik een handje hulp krijg, bijvoorbeeld. Dit weekend heeft Tom het werk flink helpen opschieten. In no time verdween dat stukje lelijk terras waar ik me al zo lang aan erger. Ik heb nu meer ruimte voor fris groen, prima!
Nu alleen nog een manier vinden om die tegels gedumpt te krijgen. Misschien vind ik wel een liefhebber op ebay...

Reacties

 1. Lut Van Vlierden9 augustus 2010 om 13:52

  Dag Hilda, het is geven en nemen, jij geeft een stukje en de natuur neemt in Muskow het hele park in een slok mee door het wassende water van de rivier. Hoe lang zullen we moeten wachten om een bezoekje te brengen?
  Lut Van Vlierden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!!! Raar hoe zo'n "klein" stukje zo'n groot verschil maakt. En dan moet het nog eerst groen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en dan moet ik eerst nog van een partijtje bruinrode cica 1982 terrastegels afgeraken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wou dus schrijven dat je met tegels ook een mooi insecten schuil-plekje kan maken, maar nadat ik je foto serieus vergroot heb deel ik je mening; weg ermee. je hebt wel reuze zonnebloemen, amai, en zo te zien zijn er enkele geknakt ;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Hilda,

  Goeie actie! En als je geen geinteresseerden vindt: je zou de tegels kunnen breken en kunnen verwerken in een stapelmuurtje. Ik heb dat met mijn miljoenen stoeptegels gedaan en moet zeggen dat ik het erg leuk vind staan (alle puin die ik vond in mijn tuin zit er zo'n beetje in verwerkt en het was een kwestie van stapelen, niet van metselen dus super eenvoudig) En het schijnt ook nog eens fijn te zijn voor allerlei diertjes en plantjes. Dusch..

  Groetjes, Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ha Louise, da's misschien wel een bruikbare tip, al heb ik niet meteen een goede plaats voor zo'n muurtje in gedachten. misschien om de compostbak achter te camoufleren?
  en anders, weg ermee!
  en lut, voor u staat mijn deur altijd open, als je in de buurt bent, laat dan iets weten hé!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten