maserati gran cabrio

Ik ben weer in 't land. Heb mijn traditionele inspectierondje door de tuin gemaakt, gemerkt dat het onkruid de strijd aan 't winnen is, maar dat trek ik me nu even niet aan. Andere dingen aan het hoofd. Genieten van de kleine dingen. Door de stad uit mijn jeugd flaneren en er een vriend tegenkomen en dan nog eentje. Samen koffie drinken. Een nieuwe broek passen, weer in maat 28 kunnen. Een gran cabrio op de parking. De simpele dingen, hein...
De wagen is tijdelijk in handen van iemand die me heel na staat. Hij is dol op snelle wagens, mij breekt het zweet al uit bij de gedachte aan autorijden. 'k ga overtuigd autoloos door het leven, meer uit schrikschijterij dan om wat anders. Maar voor een maserati maak ik graag een uitzondering. De enige auto die me hartkloppingen bezorgt. Geluk op vier wielen. En meteen weer iets om toe te voegen aan mijn lijstje ultieme hebbedingen (chanelhandtas en shredder)
Reacties

 1. heb ik niet gezegd dat de zon weer ging schijnen ;-) cabrioweer had ik wel niet diekt voorzien.

  maareuh da filmpke had wel langer mogen duren, dat we op z'n minst wisten dat je veilig thuis bent gekomen ... en nog een beetje meegenieten, dat ook ja ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van mij had dat filmpje ook wat langer mogen duren... 'k had de teller wel eens tot 230 of zo willen doen gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er weer bent!!

  En dat onkruid...dat komt ook wel weer goed!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. merci Thea, zeker gaat het lukken met dat onkruid, maar nu even niet, eerst nog wat toertjes maken met de maserati en tijd inhalen met mijn vrienden. thuiskomen is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 230? 23 zal al wel snel genoeg geweest zijn he!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten